Αποστολές:

Αποστολές από την εταιρεία μας:

Αποστολές σε επαρχία  μέσω μεταφορικής εταιρείας:

Η αποστολή των δεμάτων  με προορισμό την επαρχία προϋποθέτει να έχει προεξοφληθεί το κόστος της παραγγελίας  μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει δωρεάν την αποστολή του δέματος σας έως τη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας και το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, με κίνδυνο και με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Η εταιρεία μας  δεσμεύεται ότι παραδίδει τα εμπορεύματα σε άρτια και τέλεια κατάσταση στις εκάστοτε μεταφορικές εταιρείες και δεν φέρει απολύτως καμίας ευθύνη για τυχόν φθορά, παραποίηση ή καταστροφή που προκλήθηκε κατά την μεταφορά τους. Τα εμπορεύματα, ασφαλίζονται από την εταιρεία, μόνο ύστερα από γραπτή εντολή του αγοραστή, με χρέωση του.

Παρακαλούμε, ελέγξτε το κόστος των μεταφορικών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για επανέλεγχο της χρέωσης στην παραγγελία σας

 Παραγγελίες εντός Αθηνών η παραλαβή πραγματοποιείται από την έδρα μας στον Ασπρόπυργο Αττικής και ώρες Δευτέρα-Παρασκευή  08:00 με  16:00. 

 

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@ts-bee.com
Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.