ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

η ιστορία μας

Η Technoset Bee ιδρύθηκε το 2002 παρακλάδι της Technoset η οποία για 40 χρόνια κατασκευάζει καλούπια για όλους τους κλάδους για βιομηχανική η οικιακή χρήση .

Στο σύγχρονο μηχανουργείο μας σχεδιάζουμε και παράγουμε κορυφαίας  ποιότητας και οικονομικά αποδοτικών προϊόντων μελισσοκομίας.
Η πολυετής έρευνα και ανάπτυξη έχει ως αποτέλεσμα την κατοχύρωση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού για τα προϊόντα μας. 

Διατηρούμε την προσήλωση μας συνεργαζόμενοι με τους μελισσοκόμους για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας παρέχουν πρακτικές λύσεις, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τόσο των μελισσών όσο και των μελισσοκόμων. 

Με γνώμονα την αγάπη για τις μέλισσες και τη φροντίδα για τον μελισσοκόμο, κατασκευάσαμε την ισχυρότερη και πιο ευέλικτη κυψέλη που καλύπτει όλες τις μελισσοκομικές ανάγκες της νέας εποχής.

About us

Κατασκευασμένο για να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Το δικό μας!

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

 Η αδιάκοπη έρευνα, οι συνεχείς δοκιμές σε όλα τα περιβάλλοντα και τις ακραίες καιρικές συνθήκες, οι καινοτόμες λύσεις σε κάθε λεπτομέρεια, η χρήση μόνο των καλύτερων διαθέσιμων πρώτων υλών, είναι μερικές από τις δεσμεύσεις μας.

Στις κυψέλες μας, οι εργάτριες μέλισσες αναζητούν συνεχώς και συσσωρεύουν αντί να καταναλώνουν αποθηκευμένο μέλι για ψύξη ή θέρμανση της κυψέλης. 


Αυτή η συμπεριφορά έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερες αποδόσεις αποθηκευμένου μελιού μετά από κάθε ροή νέκταρος, προς όφελος τόσο των μελισσοκόμων όσο και των μελισσών.


Απο πολυπροπυλένιο διπλού τοιχώματος με μονωτικό EPS 20mm.
Αυτός ο συνδυασμός τριών στρώσεων προσφέρει πολύ καλύτερη θερμική μόνωση για να μπορεί η αποικία να εργάζεται και να αναπτύσσεται ανεμπόδιστα σε όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες. 

Παρουσιάζοντας την εξέλιξη της κυψέλης.
Η πρώτη υπερσύγχρονη κυψέλη για:

Technosetbee
Η εξέλιξη της κυψέλης

Η φιλοσοφία μας

Με γνώμονα την αγάπη για τις μέλισσες και τη φροντίδα για τον μελισσοκόμο, κατασκευάσαμε την πιο δυνατή, πιο υγιεινή και ευέλικτη κυψέλη, καλύπτοντας όλες τις μελισσοκομικές ανάγκες της νέας εποχής. Οι κυψέλες Technosetbee παρέχουν δομή υψηλής πρόσκρουσης ενάντια σε όλους τους πιθανούς θηρευτές. Αδιάκοπη έρευνα, συνεχείς δοκιμές πεδίου σε όλα τα περιβάλλοντα και ακραίες καιρικές συνθήκες, καινοτόμες λύσεις σε κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας μόνο τις καλύτερες διαθέσιμες πρώτες ύλες, είναι μερικές από τις δεσμεύσεις μας.

Θέτοντας τα πρότυπα

Ο συνδυασμός τριών στρωμάτων, προσφέρει εξαιρετική δομική ακαμψία και εξαιρετική θερμομόνωση για να λειτουργεί και να ευδοκιμεί η αποικία ανεμπόδιστα σε όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Η αδιαπέραστη δομή, θα διαρκέσει για πολλά-πολλά χρόνια και θα αντέχει σε επιθέσεις από παράσιτα, τρωκτικά, μικρά ή μεγάλα ζώα, ακόμη και μια ισχυρή αρκούδα δεν μπορεί να βλάψει την ακεραιότητα μιας κυψέλης Technosetbee. Το πρώτο σύστημα χωρίς συντήρηση, χωρίς βαφή ή επισκευές ποτέ ξανά!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.