10 Χρόνια Εγγύηση

Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα κάθε νέας κυψέλης ή εξαρτήματος που παράγεται από το εργοστάσιό μας. Τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη, ότι προσφέρουμε μια κορυφαία 10ετή εγγύηση για όλα τα συνθετικά (PP-EPS-XPS) υλικά.
Τι καλύπτει αυτή η εγγύηση;
Αυτή η εγγύηση καλύπτει ελαττώματα που οφείλονται στην υλική και κατασκευαστική εργασία.

Πόσο διαρκεί η κάλυψη;

Η εγγύηση διαρκεί 10 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.

Τι θα κάνει η Technosetbee;

Η Technosetbee με την αποκλειστική της εκλογή θα αντικαταστήσει το τμήμα που καλύπτεται από την εγγύηση. Εάν η Technosetbee, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, καθορίσει ότι το προϊόν απαιτεί πλήρη αντικατάσταση, τότε η Technosetbee είτε θα αντικαταστήσει το προϊόν είτε θα σας επιστρέψει το κατ ‘αναλογία τμήμα της τιμής αγοράς του προϊόντος σε σταθερή απόσβεση 10% ετησίως. Για παράδειγμα, αν το προϊόν έχει ανήκει για 7 χρόνια, η Technosetbee θα σας επιστρέψει το 30% της αρχικής τιμής αγοράς.

Τι δεν καλύπτει αυτή η εγγύηση;

Η εγγύηση ισχύει μόνο για τον αρχικό αγοραστή / ιδιοκτήτη και δεν είναι μεταβιβάσιμη. Αυτή η εγγύηση είναι άκυρη εάν το στοιχείο επισκευαστεί ή τροποποιηθεί. Όλες οι βλάβες ή ελαττώματα πρέπει να αναφέρονται σε εύλογο χρονικό διάστημα. Οποιαδήποτε χρήση του προϊόντος για άλλους σκοπούς εκτός από τις μέλισσες θα ακυρώσει αυτή την περιορισμένη εγγύηση προϊόντος. Οι συνδετήρες κυψέλης και όλοι οι μεταλλικοί μεντεσέδες εξαιρούνται από την παρούσα εγγύηση.

Η χρήση άλλων από τη μελισσοκομία δεν καλύπτεται από την περιορισμένη εγγύηση. Επιπλέον, οι ζημιές που προκλήθηκαν από: τη χρήση βίας, τον εσφαλμένο χειρισμό, την ακατάλληλη χρήση, την κατάχρηση, την αμέλεια, τα ατυχήματα, τις επιπτώσεις από τη μεταφορά, τους ρύπους, την εγκατάσταση σε θεμέλιο χωρίς επιφάνειες, αλλοίωση, βαφή, συναρμολόγηση, οδηγίες ή ζημίες που προκλήθηκαν από την αποθήκευση πάνω από τα όρια χωρητικότητας του προϊόντος, δεν καλύπτονται από αυτή την περιορισμένη εγγύηση. Αυτή η περιορισμένη εγγύηση δεν ισχύει για ζημιές που προκύπτουν από «πράξεις της φύσης» όπως, μεταξύ άλλων, ανεμοστρόβιλος, τυφώνας, βαρύ χιόνι, πάγο, χιονοθύελλα, πλημμύρα, πυρκαγιά. Αυτή η εγγύηση είναι άκυρη αν χρησιμοποιούνται κατασκευαστικά μέρη και εξαρτήματα που δεν παρέχονται από την Technosetbee. Αυτή η εγγύηση δεν ισχύει για το “Normal Weathering”. Ως “Κανονική Υγρασία” ορίζεται η έκθεση στο ηλιακό φως και οι ακραίες καιρικές συνθήκες και η ατμόσφαιρα που θα προκαλέσουν τη σταδιακή εξασθένηση οποιασδήποτε έγχρωμης επιφάνειας ή τη συσσώρευση ακαθαρσιών ή λεκέδων από την κανονική χρήση.

Πώς αποκτάτε την υπηρεσία;

Η Technosetbee θα αντικαταστήσει το προϊόν, θα στείλει ένα ανταλλακτικό ή θα δώσει επιστροφή χρημάτων (κατά την επιλογή μας), όταν ο καταναλωτής προσκομίσει απόδειξη αγοράς (είτε ένα αντίγραφο πώλησης, ένα τιμολόγιο που εξοφλήθηκε ή άλλη απόδειξη ότι το προϊόν βρίσκεται εντός της περιόδου εγγύησης). μαζί με μια πλήρη περιγραφή του ελαττώματος, στην Technosetbee Consumer Services, Λεωνίδου 2, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, Θέση Πυλιχού, Αττική, 19300, Ελλάδα. Η Technosetbee διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει φωτογραφική απόδειξη για ελαττωματικό προϊόν και να ζητήσει την αποστολή του εν λόγω ελαττωματικού προϊόντος στην Technosetbee για να επαληθεύσει το ελάττωμα ή να βοηθήσει σε προσπάθειες ελέγχου ποιότητας.

Η TECHNOSETBEE ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ή ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η TECHNOSETBEE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ. Τα νομικά δικαιώματα διαφέρουν από κράτος σε κράτος, επομένως οι παραπάνω περιορισμοί ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς, αν αποκλείονται από τον τοπικό νόμο. Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν σας φέρει εγγύηση που δεν περιγράφεται παραπάνω, καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30.210-559-3914 για περισσότερες πληροφορίες ή κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.